Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
<<

جستجو در سایت

عضویت در خبرنامه

پروپرانولول

مشاهده در قالب PDFچاپفرستادن به ایمیل

Propranolol

نام تجاري: پروپرانولول- عبيدي

• دسته‌ دارويي:كاهنده‌ي فشار خون- ضد آنژين

• اشكال دارويي: قرص 10، 20 و 40 ميلي‌گرمي

• نام شركت: داروسازي دكتر عبيدي

موارد مصرف:

پروپرانولول در درمان آنژين صدري مزمن،‌پيشگيري و درمان آريتمي قلبي، كنترل پرفشاري خون، درمان كارديوميوپاتي هيپر تروفيك و پيشگيري از انفاركتوس مجدد ميوكارد، در درمان كمكي فئوكروموسيتوم و پيشگيري از سردردهاي عروقي مصرف مي‌شود.

عوارض جانبي:

برادي‌كاردي، نارسايي قلب، اختلال در هدايت قلب، اسپاسم برونش، انقباض عروق محيطي، اختلالات گوارشي، خستگي، اشكال در تنفس يا خس‌خس كردن، سردي دست‌ها و پاها، اغتشاش شعور به خصوص در سالمندان، توهم، افسردگي رواني، ورم مچ و ساق پا، يبوست، اضطراب يا نگراني، كاه توانايي جنسي، اسهال، خواب آلودگي خفيف، سردرد، بيحسي يا گزگز كردن انگشتان دست و پا و خستگي يا ضعف غرعادي با مصرف اين دارو گزارش شده است.

مقدار مصرف:‌

در درمان آنژين صدري، مقدار 20-10 ميلي‌گرم 3 يا 4 بار در روز مصرف مي‌شود كه اين مقدار در صورت لزوم هر 7-3 روز به تدريج تا حداكثر mg/day 320 افزايش يابد.

به عنوان ضد آريتمي، 30-10 ميلي‌گرم 3 يا 4 بار در روز مصرف مي‌شود كه اين مقدار بر اساس نياز و تحمل بيمار تنظيم مي‌گردد.

به عنوان پايين آورنده‌ي فشار خون، مقدار 40 ميلي‌گرم 2 بار در روز مصرف مي‌شود كه اين مقدار بر اساس نياز و تحمل بيمار به تدريج تا حداكثر mg/day 640 افزايش مي‌يابد.

در پيشگيري از انفاركتوس مجدد ميوكارد mg/day 240-180 در مقادير منقسم و در درمان كمكي كارديوميوپاتي هيپرتروفيك، مقدار 40-20 ميلي‌گرم 3 يا 4 بار در روز مصرف مي‌شود كه اين مقدار بر اساس نيا و تحمل بيمار تنظيم مي‌گردد.

موارد منع مصرف:

اين دارو در شوك قلبي، نارسايي آشكار قلب، بلوك درجه دو يا سه دهليزي-بطني، برادي كاردي سينوسي و كاهش فشارخون سيستوليك به كمتر از 100 ميلي‌متر جيوه (براي پيشگيري از انفاركتوس مجدد ميوكارد) نبايد مصرف شود.

احتياطات خاص:

آسم، آمفيزم يا برونشيت غيرآلرژيك، نارسايي احتقاني قلب، ديابت، پركاري تيروئيد، افسردگي رواني يا سابقه ابتلا به آن- در صورت بروز افسردگي ناشي از اين دارو، مصرف آن بايد قطع شود.

شيوه‌ي تجويز:

خوراكي

گروه دارو در بارداري:

گروه C

پروپرانولول propranololپروپرانولول propranolol

اسمارت (31.03.2012 (11:00:47))
دز کم بله خیر سلام و ممنون از سایت خوبتون

من به دو تا روانپزشک برای استرس ام مراجعه کردم و هر دو پروپرانولول رو تجویز کردند البته با چند تا دارو دیگه ( یک بنزو دیاپازن و یک SSRIs یا همون Selective Serotonin Reuptake Inhibitors )

پروپرانولول خیلی خوب جواب میده فقط یک مطلبی که هست اینه که این دز 10 میلیگرم رو که مصرف می کنم خیلی برام زیاده؛ این قرص هاش که خط ندارن ولی من خودم به چهار قسمت می کنم و مصرف می کنم خیلی خیلی بهتره و دیگه هم مشکل ندارم و اثرات جانبی هم کم میشه.

خواستم بدونم این 1/4 قسمت کردن پروپرانولول مشکلی نداره ؟ چون رو قرصش خط نداره و من شنیدم که نباید کم و زیاد کنی بعضی قرص ها رو مثلا قرص های Sustained Release (S.R.)Tab رو !

با تشکر از سایت خوبتون
(نقل قول)

:confused::cool::cry::laugh::lol::normal::blush::rolleyes::sad::shocked::sick::sleeping::smile::surprised::tongue::unsure::whistle::wink:

1000 کارکتر باقیمانده

Antispam تصویر مجدد حساس به حروف بزرگ و کوچک

آمار بازدید ها

گالری عکس

گالری عکس

مراجعه و ویزیت حضوری

مراجعه و ویزیت حضوری

مشاوره پزشکی آنلاین

مشاوره پزشکی آنلاین

سامانه پیامک مد کام وب

سامانه پیامک مد کام وب

صفحه اصلی | ابزارها و روشهای تشخیصی | بیماری ها | تغذیه سالم | داروها | درمان | عمل جراحی | مقالات و اخبار تخصصی | پیشگیری | معاینه و مراجعه حضوری | مشاوره با ایمیل | مشاوره با پیامک | پرسش و پاسخ | کتابخانه | گالری عکس |نقشه سایت | اطلاعات تماس | نظرات و پیشنهادات | دفترچه میهمان          تبلیغات در مد کام وب